Přijímací řízení

Studuj některý z našich oborů

Denní studium s maturitní zkouškou

Počítače jsou na každém rohu, nauč se pracovat s jejich mozkem i tělem, přizpůsob si je pomocí algoritmů nebo naprogramuj vlastní software.  Při studiu oboru Informační technologie zapojíš jak svoji kreativitu, tak i logické myšlení a zjistíš, jaké široké spektrum možností nabízí oblast IT.

Denní studium s maturitní zkouškou

Tento obor ti otevře dveře do světa, kde se naučíš využívat moderní informační technologie k efektivnímu řízení ekonomických procesů. Naučíš se analyzovat a vizualizovat data a pochopíš, jakým způsobem IT může transformovat organizace a ovlivnit celosvětovou ekonomiku. Tento obor je pro tebe klíčem k propojení světa IT s ekonomickým úspěchem.

Dálkové studium s maturitní zkouškou

Logistika je všudypřítomná v našem každodenním životě: doprava, čárové kódy, elektronické čipy, obchod, skladování a balení, správa odpadů a mnoho dalšího. A co teprve finance? Ty ovládají svět odjakživa. Buď tím, kdo hýbe světem a získej maturitu.

Denní studium s výučním listem

Během odborného výcviku se naučíš vystavovat doklady, vyřizovat objednávky a zpracovávat reklamace. Dokonce se staneš mistrem na klávesnici a získáš dovednosti v práci s moderním logistickým softwarem a skladovacími technologiemi. K tomu všemu získáš i certifikaci k obsluze manipulačních vozidel. Obyčejný skladník z tebe rozhodně nebude.

Jsme moderní škola
s dlouholetou tradicí

Slušnost, laskavost a partnerský přístup se nevylučují s poctivou, smysluplnou a kvalitní prací.
Snažíme se zajistit kvalitní celoživotní vzdělávání v souladu s potřebou trhu práce pro všechny, využívat moderní technologie a otevřeně komunikovat s žáky, rodiči a širokou veřejností.
70

let tradice školy

510

žáků

85

metrů od zastávky MHD

1

školní kuchyně a jídelna